Hjem for en 50-lapp

Rindal kommune har inngått en midlertidig avtale om ordningen "Hjem for en 50-lapp" gjeldende fra romjula 2019.

Klikk for stort bilde

I forbindelse med overgangen til Trøndelag har Rindal kommune i samarbeid med Trøndelag fylkeskommune og drosjenæringen i kommunen inngått ny avtale om "Hjem for en 50-lapp".

Trygt hjem for en 50-lapp er en ordning til deg som er ung, og som har behov for trygg hjemreise etter offentlige festarrangement. For kr 50,- i egenandel kommer du deg hjem med taxi, og resten av kostnaden dekkes av kommunen/fylkeskommunen. Det vil si at du betaler kr 50,- for taxituren, mens resten blir fakturert kommunen.

Følgende retningslinjer gjelder:
* Kun ved offentlige festarrangement
* Gjelder ungdom mellom 15 og 22 år
* Bestilling må skje før kl 20.00 aktuell kveld
* Gjelder hjemkjøring rett etter arrangementets slutt etter avtale med transportør, og kun innen kommunegrensen
* Bestilling skjer til Rindal Taxi tlf 90741444

Det vil i løpet av 1. kvartal 2020 bli inngått en nærmere avtale, men innholdet vil trolig ikke være mye annerledes enn det som nevnes i punktene ovenfor.

Det minnes samtidig på at ordningen med hjemkjøring fra festarrangement i Surnadal(Sagatun, Skei) fortsatt gjelder, men da er det bestilling på tlf.: 71663700 og bestilling må være gjort før kl 21.00!