Matombringing uka's middagsmeny - Uke 18,19,20


Meny mandag 29.04  -søndag 05.05  Uke 18

Ukedag

Middag

Dessert/suppe

Mandag

Pannekaker med flesk, blåbær og potet

Tomatsuppe

Tirsdag

Røkt torsk med gulrotstuing og potet

Rabarbragrøt med fløtemelk

Onsdag

Røkt svinekam, brokkolibalnding, saus og potet

Sviskegrøt med fløtemelk

Torsdag

Plukkfisk 

Fruktsalat med krem

Fredag

Sildball

Møssmørsuppe

Lørdag

Risengrynsgrøt

spekemat

Søndag

Kjøtt i mørke med potet

Riskrem med rødsaus

 

Meny mandag 06.05 -søndag 12.05  Uke 19 

Ukedag

Middag

Dessert/suppe

Mandag

Lettsaltet uer med eggsmør, gulrot og potetstappe

Melkesuppe

Tirsdag

Kjøttkaker med ertetstuing, brunsaus og potet

Aprikoskompott med fløtemelk

Onsdag

Perrasuppe med potet

Fersken med krem

Torsdag

Fiskekarbonader med brunsaus, gårdsblanding og potet

Gele med vaniljesaus

Fredag

Lapskaus

Hjemmelaget fromage

Lørdag

Smørgrøt

Pinne

Søndag

Svinekoteletter med surkål, svinesaus og potet

Pannacotta med bærsaus

 

Meny mandag 13.05 -søndag 19.05  Uke 20

Ukedag

Middag

Dessert/suppe

Mandag

Fiskeboller i hvitsaus, gulrot og potet

Epledessert med krem

Tirsdag

Fiskegrateng med råkost

Sviskesuppe

Onsdag

Stekt seibiff med løk, gulrot og potet

Rødgrøt med fløtemelk

Torsdag

Stekt laks med rømmesaus, agurksalat og potet

Havregrynsaftsuppe

Fredag

Perrasuppe

Pinne is

Lørdag

Byggmelsgrøt

spekemat

Søndag

Biff stroganoff med potetmos

Is med jordbærsaus

Liten porsjon kr. 46 Vanlig porsjon kr.88 Pris middag inkl. dessert/suppe  (Gjeldende priser for 2019):

Les mer om hvordan du kan bestille matombringing her

 

   

Kontaktinformasjon

Kjøkken
Felles telefon
Mobil 905 45 288

Adresse

Besøksadresse:
Sjukeheimsvegen 6

Postadresse:
Sjukeheimsvegen 6