Matombringing uka's middagsmeny - Uke 9-10

Meny mandag 11.03  -søndag 17.03  Uke 11

Ukedag

Middag

Dessert

Mandag

Lettsaltet uer med eggsmør, gulrot og potetstappe

Melkesuppe

Tirsdag

Kjøttkaker med ertetstuing, brunsaus og potet

Aprikoskompott med fløtemelk

Onsdag

Perrasuppe med potet

Fersken med krem

Torsdag

Fiskekarbonader med brunsaus, gårdsblanding og potet

Gele med vaniljesaus

Fredag

Stekt seibiff med løk, gulrot og potet

Rødgrøt med fløtemelk

Lørdag

Smørgrøt

Pinne

Søndag

Svinekoteletter med surkål, svinesaus og potet

Pannacotta med bærsaus

 

Meny mandag 18.03  -søndag 24.03 Uke 12

Ukedag

Middag

Dessert

Mandag

Fiskeboller i hvitsaus, gulrot og potet

Epledessert med krem

Tirsdag

Fiskegrateng med råkost

Sviskesuppe

Onsdag

Lapskaus

Hjemmelaget fromage

Torsdag

Stekt laks med rømmesaus, agurksalat og potet

Havregrynsaftsuppe

Fredag

Benløse fugler med brokkoliblanding, brunsaus og potet

Semulepudding med rødsaus

Lørdag

Byggmelsgrøt

Pinne

Søndag

Biff stroganoff med potetmos

Is med jordbærsaus

Pris middag inkl. dessert/suppe  (Gjeldende priser for 2019):

  • Vanlig porsjon kr.88 
  • Liten porsjon kr. 46

Les mer om hvordan du kan bestille matombringing her

 

   

Kontaktinformasjon

Jahn Gunnar Fosseide
Kjøkkensjef
E-post
Mobil 905 45 288

Adresse

Besøksadresse:
Sjukeheimsvegen 6

Postadresse:
Sjukeheimsvegen 6